Det siger kursisterne om lederkurserne


Kan varmt anbefale den grundlæggende projektlederuddannelse

Jeg har haft den store fornøjelse at deltage på kursus ved Aalborg Handelsskoles Projektlederuddannelse. Deres kursus gav mig et stort indblik i projektledelse og de begreber, der ligger til grund for dette meget brede emne. Jeg fik en hel del værktøjer, jeg vil kunne gøre brug af i min dagligdag, så nu er det kun at komme i gang med at bruge dem og arbejde fremad. 
 
Kursuslederne er et par fantastiske gutter med god indlæringsevne. De opfanger kursisternes signaler og ønsker og tager det op i plenum. Det skaber en god stemning og et fantastisk engagement blandt kursisterne. 
 
Jeg er varm fortaler for at deltage i dette kursus.
 
Jens Guldbæk, Falck Sirius, North Securities
------------------------------------------------------------------------------------------------

En uddannelse der giver stort indblik

Projektlederuddannelsen har givet et godt og bredt indblik i brugen af diverse værktøjer, udvalg af kvalitative diagrammer tilpasset til projektformen og essentielle overvejelser som projektleder. Vi har gennemført og afprøvet forskellige projekter i forskellige gruppekonstellationer, og ”hands-on” metoden har givet en fantastisk forståelse for alle de faktorer og parametre, man som projektleder skal være bekendt med.

Jeg glæder mig til at komme ud og bruge de værktøjer, jeg har fået med fra uddannelsen – og har fået et fantastisk netværk med herfra, hvor jeg kan få sparring fra – omkring projekter i fremtiden.

Janni Bro Andersen, projektleder, Telenor

------------------------------------------------------------------------------------------------

En lederuddannelse, der sætter tankerne i gang

Vores virksomhed er i stadig udvikling. Da min chef og jeg talte om fremtiden, anbefalede han mig at tage et lederkursus på Aalborg Handelsskole. Det har jeg ikke et sekund fortrudt!

Her halvvejs inde i kurset synes jeg allerede, at jeg har lært meget. Tankerne kører på højtryk. Jeg vil hjem og prøve det hele i min egen virksomhed. Jeg har bl.a. fundet ud af, at man skal lære at søge i sig selv, inden man søger og dømmer andre. Enhver leder burde lære, at at være leder!

Netop indsigten i lederskab viser sig i uddannelsen ved at tilgodese så mange behov som muligt hos deltagerne på kurset. Jeg anbefaler og opfordrer alle, der har nogen form for lederskab i arbejde, familie eller fritid til at opsøge lignende viden.
 
Fredrik Sverenius, Secher Catering

Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk