Det siger kursisterne om sprogkurserne


 

En undervisning ud over det sædvanlige

Efter 10 år hvor jeg stort set ikke har benyttet det engelske sprog, fik jeg i forbindelse med mit arbejde et stort behov for en engelsksproglig opgradering. Jeg tilmeldte mig derfor flere forskellige engelskkurser, men det var kurset på Aalborg Handelsskole, der passede bedst til mig. 

Jeg har nu deltaget på kurserne Company English 1, 2 og 3 - og jeg er altid klar til at komme på efterfølgende kurser - når som helst. Kurserne er nemlig alt andet en traditionel engelskundervisning med kedelige tekster, der analyseres i alle ender og kanter. I stedet tages der udgangspunkt i deltagernes behov. Kurserne indeholder bl.a. aktuelle diskussioner, spændende tekster, fremlæggelser, gruppearbejde og selvfølgelig også det væsentligste inden for grammatikken.  

Derudover er det en stor styrke, at holdet består af kursister med forskellige baggrunde og jobs. Det giver en god dynamik til hele holdet. Et andet stort plus er underviseren, der hver gang har sprudlet af energi, og som både har givet noget sprogligt og personligt til hele holdet.  

Jeg glæder mig allerede til det næste kursus.  

Pia Nyborg, MARTEC
------------------------------------------------------------------------------------------------

Når koncernsproget foregår på engelsk

Efter at min arbejdsplads blev opkøbt af en udenlandsk virksomhed, hvor koncernsproget foregår på engelsk, var det oplagt for mig at få genopfrisket mit engelske sprog. Jeg søgte derfor efter et kursus med fokus på især den mundtlige del – og helst et intensivt kursus, der kunne tages på kort tid.  

På Aalborg Handelsskoles hjemmeside fandt jeg Company English, som forløber én gang om ugen i 8 uger, 4 timer pr. gang. Efter en snak med underviseren blev vi enige om, at Company English 3 var et passende niveau at begynde på.  

Jeg så meget frem til at komme i gang med undervisningen, og jeg blev bestemt ikke skuffet. På holdet havde vi en særdeles veloplagt underviser, der kørte en fast undervisningsform med lidt grammatik og ellers med fokus på det mundtlige – bl.a. med udgangspunkt i engelske erhvervstekster og noveller. Personligt fik jeg et stort udbytte af den megen taletid i engelsk, som undervisningen var bygget op omkring. Og da vi kun var fem deltagere på holdet, var der rig mulighed for at få øvet mit mundtlige engelsk.  

Efter Company English 3 fortsatte jeg på Company English 4 et halvt år efter, hvilket jeg ikke et sekund har fortrudt.    

Torsten Simonsen, Tetra Pak Scanima A/S
------------------------------------------------------------------------------------------------

Undervisning med fokus på både det mundtlige og skriftlige

Efter at have været på engelskkursus på Aalborg Handelsskole er der ingen tvivl om, at jeg har udviklet mig rigtig meget rent fagligt inden for det engelske - både mundtligt og skriftligt. En væsentlig årsag hertil skyldes helt sikkert vores underviser, der virkelig forstod at involvere sig på et niveau, som man slet ikke forventer. Hun var dygtig til at tage ejerskab og sikre en spændende undervisning, der gjorde det inspirerende at deltage på holdet hver uge.

Jeg kan varmt anbefale et sprogkursus fra Aalborg Handelsskole til enhver virksomhed, der har behov for en seriøs, nærværende og professionel partner - både på det menneskelige og forretningsmæssige område.

Malene Eriksen, Key Learning A/S
------------------------------------------------------------------------------------------------

Stor begejstring for de intensive sprogkurser

Jeg er utrolig tilfreds med mit engelskkursus på Aalborg Handelsskole – og min store begejstring skyldes ikke mindst underviseren. Udover både at være inspirerende og positiv var hun også altid imødekommende og humørfyldt. Samtidig var hun dygtig til at gøre undervisningen både spændende og interessant – jeg savner helt de 3 timers out-of-the-box, som vores engelsktimer var, hvor vi kunne tale om alle typer emner.

Peter Christiansen, KMD
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk