Elektronisk tilmelding (Efteruddannelse.dk)


Efteruddannelse.dk – ny portal for AMU-tilmelding

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange AMU-kurser, som der udbydes. Derfor har Undervisningsministeriet oprettet portalen www.efteruddannelse.dk, hvor du kan se de aktuelle kursusudbud, og du kan samtidigt tilmelde dig online.  Aalborg Handelsskole udbyder en bred vifte af kurser, og efteruddannelse.dk kan derfor være en stor hjælp til de privatpersoner og virksomheder, der ønsker at deltage i AMU-kurser hos os. 

På siden kan du søge kurser ud fra forskellige kategorier og logge dig på med en signatur. Virksomheder får deres eget administrationsområde, hvor man har det fulde overblik over medarbejdernes tilmeldinger og deres kompetenceudvikling. Via administrationssiden er det også muligt selv at lade medarbejderne stå for tilmeldingen. Log ind med NemID
Der findes to typer af NemID. En personlig signatur og en medarbejdersignatur der er tilknyttet den virksomhed man arbejder for eller ejer hvis man er selvstændig. Hvis du logger ind som kursist skal du bruge din personlige digitale signatur og ikke dit medarbejdercertifikat.

Hvad er NemID?
NemID er et sikkert log-in og din personlige underskrift på internettet. Du kan bl.a. bruge signaturen til at ordne selvangivelsen, logge på e-boks, søge SU, se dine sundhedsdata m.m. Og du kan underskrive dokumenter og blanketter, mens du er online. Du kan få et NemID på
www.nemid.nu

Virksomheder og selvstændige skal benytte digital signatur.
Virksomheder og selvstændige skal benytte NemID, når de anvender EfterUddannelse.dk. Det er frivilligt for privatpersoner og lønmodtagere om de vil logge ind.

Digital Signatur?
Digital Signatur udfases til fordel for NemID. Det vil dog stadig være muligt at anvende sin digitale signatur indtil den udløber.

www.efteruddannelse.dk findes kun AMU-kurser, og det er derfor ikke muligt at se Aalborg Handelsskoles totale kursusudbud her. Vi tilbyder nemlig også kurser, som ikke hører under AMU. Disse beskrives på Kursusafdelingens hjemmeside, og tilmelding kan kun finde sted her på siden.

Elektronisk tilmelding til AMU-kurser på Aalborg Handelsskoles hjemmeside overføres automatisk til Efteruddannelse.dk.

Nem online-tilmelding

Tilmelding til alle AMU-kurser kan ske online på efteruddannelse.dk. Selve tilmeldingen minder om ethvert andet køb over nettet, hvor man har en ’indkøbskurv’ og slutteligt går til endelig betaling - i dette tilfælde en tilmelding.

Efteruddannelse.dk kan allerede mange ting og udvikles fortsat, så den passer til kursister, virksomheder og AMU-udbydernes behov. Du kan derfor forvente et endnu bedre redskab til din rådighed, når du eller dine kolleger skal finde de rigtige AMU-kurser og tilmelde jer i fremtiden.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk