Ledelse på afstand

Ledelse på afstand


Få værktøjer til distanceledelse

Har du behov for i din ledelsesfunktion at udøve personaleledelse på afstand? På dette kursus får du relevante værktøjer og løsningsmodeller til på afstand af tid og sted at kunne udøve personaleledelse på det operationelle niveau uden din fysiske tilstedeværelse.

Kursus indhold

Du lærer på det operationelle niveau

  • at udøve ledelse på distancen
  • at anvende relevante planlægnings- og kommunikationsværktøjer til opretholdelse af kontakt med medarbejderne ved udøvelse af distanceledelse

Desuden får du viden om de særlige problemstillinger, der er forbundet med at udøve ledelse uden fysisk synlighed og nærvær og kan vurdere dette i forhold til distanceledelse i de konkrete situationer.

Antal kursusdage

2 dage
Fagnummer 48372

Ledelse på afstand

Varighed: 2 dage
Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse. Deltageren kan på det operationelle niveau udøve personaleledelse på afstand i tid og sted ved hjælp af relevante værktøjer.

Deltageren kan i ledelsesfunktionen identificere udfordringerne ved udøvelse af ledelse på afstand i tid og sted, samt finde frem til de relevante løsningsmodeller.

Deltageren kan tilrette sin kommunikation så medarbejderne får forudsætninger for at løse deres opgaver selvstændigt, uden lederens fysiske tilstedeværelse.
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Ingen fastlagt kursusudbud
Der er desværre ingen fastlagte kursusudbud af dette kursus. Ring til os på tlf. 9936 4740 for at høre mere om, hvornår vi forventer næste udbud vil finde sted.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk