Engelsk 1


Vi har kurser i engelsk på forskellige niveauer – vælg eksempelvis nedenstående sprogkursus, der er det første i rækken af vores intensive engelskkurser. Da kurset primært henvender sig til dig, der sidder med virksomhedsrelaterede opgaver bliver kurset også kaldt for ’Company English 1’ eller 'virksomhedsengelsk 1'.

Lær engelsk med udgangspunkt i dine behov

På dette kursus kan du opnå en større sproglig sikkerhed og derigennem en øget gennemslagskraft på jobbet – eksempelvis i forbindelse med møder, i forhandlinger og i samtale med udenlandske kolleger. Engelskkurset er intensivt, så du som deltager lærer mest muligt. Samtidig vil der i undervisningen blive anvendt emner og materialer fra dit eget arbejdsområde og dagligdag, hvor det kan lade sig gøre. Dermed får du en engelskundervisning, der netop matcher dine behov.

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, som har været væk fra det engelske sprog i nogle år – din grammatik er måske lidt ”rusten”, og dine kommunikative færdigheder trænger til et ”boost”, men du har brug for engelsk i din hverdag på jobbet. Kurset foregår dels gennem praktiske øvelser, dels gennem gruppearbejde.

Forudsætninger

Engelsk fra folkeskolen eller handelsskolens niveau F

Tid og pris

Kursusdagen er tirsdag fra uge 43 - 50 i tidstummet kl.12.00 - 15.15.

Prisen er kr. 5.950,- inkl. moms.

Forplejning samt kursusmateriale er indeholdt i prisen.

Undervisningen finder sted på

Aalborg Handelsskole, Kursusafdelingen
Langagervej 16
9220 Aalborg Øst

Aktuelle forløb

Engelsk 2
Næste startdato: 05/02 2019
(2 hold)
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk