ERP introkursus


Lær at arbejde med ERP-systemet SAP

Lær at benytte administrationssystemet SAP på en effektiv og professionel måde. Hvad enten du ønsker at få kendskab til anvendelse inden for økonomi, regnskab, indkøb, salg eller lager, er dette kurset for dig. SAP benyttes af mange danske virksomheder til styring af deres daglige ressourceflow. Med dette kursus bliver du en attraktiv medarbejder for firmaet.

Målgruppe

Den primære målgruppe er ledige – 6 ugers jobrettede og aktiveringsberettigede.

Kurset findes på positivlisten for 6 ugers jobrettet undervisning.

Sted

Kurset afvikles primært som fjernundervisning, men der er supplerende fremmødeundervisning på minimum 25% af undervisningstiden = 8 dage. Den supplerende fremmødeundervisning afholdes følgende steder ift. de enkelte hold.

    Kursets opbygning

    Kurset på 30 dage er sammensat af e-læring og tilstedeværelsesdage. Alt kursusmateriale er på dansk. Kurset kan kun gennemføres som et samlet forløb. Kursusforløbet er sammensat af kursusmål fra arbejdsmarkedsuddannelserne.

    Du modtager kompetrencegivende bevis for gennemførte kursusmål. Ved kursets afslutning tilbydes en test. Ved bestået test modtager du et supplerende uddannelsesbevis for dit SAP-kendskab.

    Sådan tilmelder du dig

    Det er din A-kasse der vurderer, om du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse. Er du i tvivl, er det altid en god ide at kontakte dem.

    Tilmelding til kurset foretages ved henvendelse til Aalborg Handelsskole på 99364740, eller du kan udfylde og underskrive blanket AR237 og indsende den til Aalborg Handelsskole, Langagervej 19, 9220 Aalborg Ø. Husk at underskrive blanketten og anføre kursets navn.

    Pris og info

    Kurset er godkendt som jobrettet uddannelse på den landsdækkende positivliste under Erhvervsgruppen “Salg, indkøb og markedsføring”.

    Kurset afregnes efter sædvanlige takster for arbejdsmarkeds kurser (takstkatalog). Dog er der et tillæg på 700,- pr. kursusuge pr. deltager for særlig tilrettelæggelse - brugerlicens for ERP software.

    Kurset gennemføres i samarbejde med Nyledige.dk

    Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk