Skræddersyede virksomhedskurser


Flere og flere virksomheder ønsker kompetenceudvikling, der kan omsættes til praksis og sættes i spil her og nu og på sigt. Hos Center for Karriere & Uddannelse er vi specialister i at tilrettelægge udviklingsforløb, som er specifikt målrettet jeres virksomheds behov. Vi skræddersyr uddannelser, kurser og udviklingsforløb målrettet netop jeres udfordringer med udgangspunkt i jeres strategier, mål, visioner, kulturer og behov.

Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder og har ekspertisen til at sikre en solid kobling mellem kompetenceudvikling på den ene side og virksomhedens strategi og forretningsudvikling på den anden.

Ethvert samarbejde mellem Center for Karriere & Uddannelse og vores kunder begynder med et indledende møde, hvor vi har mulighed for at lære jer som virksomhed godt at kende, høre om jeres udfordringer for derigennem af kunne afdække mål, ønsker og behov.

Med andre ord tilrettelægger vi sammen med jer forløb, der matcher jeres behov 100 pct. Vi tilbyder fleksibel afholdelse, fx på tidspunkter, der passer ind hos jer, og I er velkomne hos os, ligesom vi gerne holder kurserne på jeres adresse. Vi stiller desuden gerne – uden ekstra beregning – op med fuldt IT-udstyr ved afholdelse af eksempelvis IT-kurser på jeres adresse.

Hvordan kommer I videre?

Kontakt Center for Karriere & Uddannelse næste gang din virksomhed står over for nye udfordringer, der stiller øgede krav til medarbejdernes viden og kompetencer og få en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

Virksomhedskonsulenter - CKU
Hanne Christensen
Chefkonsulent
Tlf.: 27886018
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk