Specielt for virksomheder


I Kursusafdelingen arbejder vi tæt sammen med det lokale og regionale erhvervsliv. Vi udvikler, planlægger og afholder kurser både for og i samarbejde med private og offentlige virksomheder. Herudover kan vi hjælpe med rådgivning inden for uddannelsessystemet og kompetenceudvikling af virksomhedens ansatte. Med andre ord forsøger vi altid at skabe kurser og uddannelsestilbud, der matcher jeres behov i forhold til, hvad der er bedst for jeres virksomhed.  

Vi har stor erfaring med alle typer virksomheder uanset størrelse og branche, og vi gør meget ud af at være fleksible. Det betyder, at kurserne gennemføres med hensyntagen til virksomhedernes arbejdsrytme - eksempelvis ved at sprede forløbet over flere dage eller ved at afvikle noget af undervisningen ude i jeres egen virksomhed. 

Vores erfarne medarbejdere står altid parate med rådgivning om vores kurser med deres indgående kendskab til både udbuddet og de administrative og økonomiske aspekter ved voksen- og efteruddannelse. Her er I som virksomhed sikker på at få den helt rigtige løsning. I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om virksomhedens behov.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk